четвер, 15 травня 2014 р.

Україна – особлива країна.

Україна – особлива країна. Тут усі прагнуть позитивних змін і росту країни, а найважливіше – позитивні емоції людей, які  притягують тисячі людей з-за кордону. Про це в коментарі Інформаційному центру «Україна-2012» заявив операційний директор Євро-2012 Мартін Каллен. Він додав, що вже з перших днів перебування в Україні відчув, наскільки українці теплі, душевні і гостинні.
- Українці емоційні і теплі. Завдяки гостинності фани Євро запам’ятають турнір як фантастичне футбольне свято, – додав футбольний чиновник.
За його словами, після 5 років підготовки до Євро Україна і Польща пройшли спільно великий шлях. Трохи більше 70 днів до старту Євро – до логічного кінця.
- Іноді це було нелегко, особливо на початку підготовки. Я часто приїжджав на НСК «Олімпійський», спочатку картина була невесела. Але урядам двох країн треба було активно попрацювати, щоб провести  турнір на високому рівні». Тепер – все доведено до ладу. Це буде чудовий, фантастичний турнір, які запам’ятають всі гості і вболівальники, - переконаний Мартін Каллен.
Нагадаємо, нещодавно Мартін Каллен та керівник МОК Маркіян Лубківський заявили про те, Україна не має проблем із наповненістю стадіонів і всі її чотири арени будуть заповнені на 100% під час матчів Євро-2012.

Немає коментарів:

Дописати коментар